Bygg

Melanders Entreprenad AB

Renoveringar och nyproduktion där inget projekt är för litet eller för stort

Oss kan du anlita om du är i behov av att renovera en fastighet eller ska bygga nytt. Bland annat samarbetar vi med Hudikshus när det kommer till nyproduktioner. Vi åtar oss uppdrag för både företag och privatpersoner. Kontakta oss bara så pratar vi mer om ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig.

Kök och badrum

Vi renoverar även badrum där vi har personal inom företaget som kan sätta matt Fibo Trespo, kakel eller klinker. Dessutom säljer vi, planerar och monterar kök från Noblessa, som är en del av Nobillia, Europas största aktör som dagligen producerar 3 500 kompletta kök.

Byggtjänster

Om du är i behov av ett företag som har både erfarenhet och kunskap inom alla typer av byggtjänster har du hamnat rätt. Alla som arbetar på Melanders Entreprenad är utbildade och kunniga inom såväl renovering som nybyggnation. Vi finns i hela Mellansverige och tar oss an både små och stora byggprojekt. Du kan anlita oss som privatperson eller företag, vi finns till för att underlätta för alla.

Att bygga nytt är ett bra sätt att fräscha upp hemmet och även att höja värdet på din bostad. Många väljer exempelvis att bygga nytt kök. Då kan du få ditt drömkök, samtidigt som nya vitvaror ofta är energisnålare än de äldre alternativen. Det är en bra investering, men kräver kunskaper för att bli bra. Därför får du gärna kontakta oss för hjälp med bygget. Detsamma gäller om du planerar att bygga nytt badrum. Det är viktigt att allting blir rätt när det handlar om våtutrymmen. Annars riskerar du att få fuktskador, vilka kan bli väldigt kostsamma.

Oavsett om det gäller renovering, nybyggnation eller ombyggnation kan du kontakta oss på Melanders Entreprenad. Tillsammans kan vi planera för ditt projekt på ett sätt som passar dig och din budget. Vi sköter allting från själva bygget till måleriet för att du inte ska behöva kontakta flera företag. De ledord som genomsyrar hela vår verksamhet är hög kvalitet, miljöfokus och sund arbetsmiljö. Vi värnar om våra anställda, våra kunder såväl som vår omgivning.

Ta kontakt med oss idag för att få en offert och för att börja planera ditt projekt.

Följ oss gärna på Facebook och se våra tidigare projekt