Måleri

Melanders Entreprenad AB

För bästa resultat anlita oss som är experter på målning – både inomhus och utomhus

Vi åtar oss alla tänkbara måleriarbeten, vare sig det gäller projekt invändigt eller utvändigt. Våra medarbetare är kunniga och noggranna. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd och därför använder vi oss av Flügger Färgs sortiment.

Man kan lämna in sina fönster för fönster reparationer.

Allt från fönster och golv till verandor

Det är inte alltid som du behöver byta ut fönster, dörrar, fasad eller golv inomhus. I stället kan det räcka med att måla om. Det ger inte bara en uppfräschning, du förlänger dessutom livslängden på både trä och plåt genom att måla om.  Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Måleri

Det som verkligen utmärker oss på Melanders Entreprenad är vår stora kunskap och höga service samt vårt fokus på att minska vårt klimatavtryck. Vare sig du har behov av att måla om på företaget eller hemma är vi målarna för dig. Du kanske byggt om, byggt nytt eller reparerat och behöver få det målat. Vi strävar alltid efter att uppfylla dina önskemål och behöver du råd om vilken färg eller kulör som passar bäst kan du känna dig trygg i att vi har kompetensen att guida dig. Dessutom är inget jobb för stort eller för litet för oss, vi åtar oss allt från enstaka jobb till att ha helhetsansvar för projekt. Du kan anlita oss för bland annat:

  • Målning av golv
  • Takmålning
  • Väggmålning
  • Målning av tak och taklist
  • Täckmålning
  • Målning av både dörrar och fönsterkarmar inne och ute
  • Strukturmålning
  • Fasadmålning
  • Finsnickerier

Genom att anlita experthjälp säkerställer du dessutom att slutresultatet alltid är av högsta kvalitet. Många gånger kan det vara att underarbetet inte har gjorts korrekt eller att det är fel val av färg som gör att målningen inte håller eller att resultatet inte blir perfekt. Det riskerar du inte när vi utför jobbet åt dig. Vi ser alltid till att du är 100 % nöjd med resultatet. Som privatkund och om du har rätt till ROT-avdrag kan du givetvis utnyttja det hos oss. Läs mer om vad som gäller under fliken för ROT-avdrag.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information, för ett hembesök och en kostnadsfri offert.

Följ oss gärna på Facebook och se våra tidigare projekt