Plåtslageri

Melanders Entreprenad AB

Vi utför alla slags plåtarbeten

Även om plåt är ett tåligt material kan det behöva bytas ut precis som trämaterial. För att inte tak och liknande ska bli förstörda kan det krävas att slitna plåtdetaljer kan behöver ersättas.  Våra skickliga plåtslagare fixar allt från ny läggning av brandtäckning till att montera skorstenshuvar. 

Egen verkstad

För att kunna erbjuda högkvalitativa plåtarbeten har vi en egen verkstad där vi tillverkar och anpassar produkter i plåt. Samtliga våra plåtslagare har stor kompetens och hjälper dig gärna med råd om vad som är bästa lösningen. Hör bara av dig så pratar vi mer.

Plåtslageri för alla dina projekt

Plåt är ett tåligt material, men du kan ändå behöva byta ut vissa delar ibland, eller kanske du bygger nytt och behöver hjälp med till exempel ett plåttak. Inget arbete är för stort eller litet för oss på Melanders Entreprenad. Dessutom har vi en egen verkstad där vi både kan tillverka och anpassa produkter som är gjorda av plåt. Vårt företag är verksamt i hela Mellansverige och alla anställda är utbildade samt har både stor erfarenhet och kunskap inom plåtslageri.

När det kommer till plåtslageri finns det givetvis en mängd områden och behov. Du kan behöva ett nytt plåttak eller en fasad. Eller så behöver skorstensskyddet ses över. Då är vi företaget för dig. Vi kan även hjälpa dig med stuprännor och fönsterbleck. I allt vi gör är våra ledord miljövänlighet, sund arbetsmiljö och hög kvalitet. Både våra kunder och anställda ska känna sig väl omhändertagna hos oss.

När du anlitar oss för plåtslageri eller någon annan av våra tjänster ser vi alltid till att du är delaktig. Oavsett om du är ute efter att renovera din bostad eller bygga någonting nytt står vi gärna till din tjänst. Vi kan dessutom reparera de plåtprodukter du redan har. Hos oss får du en noggrann tidsplan samt att du får en prisuppgift innan vi sätter igång. Din trygghet och ditt förtroende är av stor vikt för oss. Genom att anlita oss kan du få allt arbete utfört av samma företag eftersom vi även är verksamma inom bygg och måleri. Kontakta oss redan idag för att börja planera arbetet.

Följ oss gärna på Facebook och se våra tidigare projekt